top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafısierradanismanlik

Takım rollerine göre yılbaşında kişilerden nasıl hediyeler ve organizasyonlar bekleyebilirsiniz ?


pl

Mucit

Büyük ihtimalle kimselerin aklına gelmeyen son derece ilginç ve şaşırtıcı hediyeler alacaktır ya da kendisi hazırlayacaktır. Ancak aldığı tüm hediyelerin kullanışlı olmasını beklemeyin. Hediyeyi paketlemeyi ya da nereye koyduğunu unutabilir. Yılbaşı eğlencesinin de her zamanki gibi olmasını beklemeyin, sürprizlere karşılaşabilirsiniz.


ri

Girişken

İndirim fırsatlarını takip eder ve hediyelerini en iyi indirimden almaya çalışır ve alırken yine ustaca pazarlık yapar. Başkalarının hediye fikirlerini kopyalayabilir. Gideceği çok fazla yılbaşı daveti vardır.


co

Orkestra Şefi

Hediye alışverişlerini başkalarına yaptırır. Yılbaşı günü herkesi görevlendirir; süslemek, yemekleri hazırlamak ve parti düzenini ayarlamak için “en iyi” kişileri seçer. Dışarıdan alınacak bir kişi var ise bu iş için birini çoktan ayarlamıştır. İçecekler kimin göreviydi?


sh

İtici Güç

Yılbaşın arifesinde son dakika yapılan alışverişin hissettirdiği baskıyı çok sever. Akşam üzeri 4’de alışveriş merkezine gider ve çabucak tüm işleri halleder. Tam saat 8’de mutlaka herkesi bir araya toplar; fakat yemek sırasında büyük ihtimalle sakinlikten sıkılıp hararetli bir tartışma çıkartarak, enerjiyi yükseltmek isteyecektir.


me

Analitik

En iyi hediyeyi seçebilmek için saatlerce internet sitelerinde karşılaştırma yapar ve kullanıcı yorumlarını okur. Asla ciddiyetsiz ve önemsiz hediyeler almaz. Hem kullanışlı hem de fiyat avantajı sağlayan hediyeleri tercih eder. 


tw

Takım Oyuncusu

Kişilerin zevkine uygun en doğru hediyeyi almak için özen gösterir. Herkesin harika bir yılbaşı geçirdiğinden emin olmak ister. Yılbaşı hazırlığında ve sırasında çıkabilecek tüm tartışmaları ve stresi ortadan kaldırmak konusunda harikadır.


imp

Uygulamacı

Yılbaşı alışverişini yaparken pratik ve kullanışlı hediyeler almak ister.  Çok fazla sürprizlerden hoşlanmaz. Tüm yiyecek ve içecekleri akşamüstü saat 5’de hazır eder ve her şeyin sorunsuz ilerlemesi için hangi servisin saat tam kaçta sunulması gerektiğini bilir.


cf

Mükemmeliyetçi

Yılbaşı gününü hediyeleri en ince ayrıntısına kadar mükemmel olacak şekilde paketleyerek geçirir. Evi harika bir şekilde dekore eder, her köşeye yılbaşı ile ilgili güzel bir ayrıntı koyar. Parti için gerekli tüm yemekleri kendi yapmak ister, fakat gecenin ortasına doğru yorgunluktan kendini bir koltuğa atar.


sp

Uzman

En iyi hindiyi yapmanın yöntemini, kullanacağı sosları haftalarca önceden araştırır ve bunu size anlatmak ister. Kişilere hobilerine uygun hediyeler almaya çalışır. Yılbaşı sabahı da kendisine hediye edilen fotoğraf makinasının kullanıcı talimatlarını okurken bulabilirsiniz. 

bottom of page